قلی زاده در تیررس النصری‌ها هافبک پرسپولیسی در رادار مسی‌ها غیبت لوا در شروع لالیگا خداحافظی نازون با هواداران کایسری اسپور + عکس لحظه شماری پوگبا برای بازگشت به زمین فوتبال کاظمی، داور سوپرکاپ استقلال و تراکتور احداث ورزشگاه اختصاصی استقلال سال آینده آغاز می‌شود استقلال بازهم کشتی خرید لیدزیونایتد - طارمی، در یک قدمی توافق مدافع مشهدی سپاهان در راه کویر آلپاین در فرمول یک ماند اسامی محرومان فصل آینده لیگ برتر (۰۵-۱۴۰۴) اعلام شد | ساپینتو و بیرو محرومان قطعی سوپرجام نحوه خرید بلیت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام ۱۴۰۴ + لینک و قیمت بازگشت بوسکتس تازه بارسلونا استعدادکشی در چلسی از عمادرضا تا بیرانوند و آلوز؛ پرونده‌های خاکستری محکومیت ۹ نفر در پرونده فساد مس رفسنجان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دورهمی اصحاب رسانه در مجموعه ورزشی امام‌رضا(ع) تاج خطاب به داوران: شعار نژادپرستانه شنیدید، بازی را تمام کنید رضایت ساپینتو از آمادگی بالای آدان | گلر سابق رئال مادرید مقابل تراکتور
سرخط خبرها

جریمه در انتظار پدیده| پیروزی ۳ بر صفر برای مس رفسنجان

  • کد خبر: ۸۵۱۳۹
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۸
جریمه در انتظار پدیده| پیروزی ۳ بر صفر برای مس رفسنجان
با توجه به امتناع تیم فوتبال پدیده از سفر به رفسنجان و با استناد به اظهارات سهیل مهدی جریمه مالی و اعلام نتیجه ۳ برصفر به سود مس درانتظار باشگاه پدیده خواهد بود.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، سهیل مهدی، مسئول برگزاری لیگ برتر درباره امتناع تیم پدیده از سفر به رفسنجان برای بازی مقابل مس این واکنش را نشان داده است:« ما پرونده را به کمیته انضباطی گزارش می کنیم. به هر حال ما نمی توانیم به زور یک تیم را به مسابقه ای که باید در آن شرکت کند اعزام کنیم.  این مسیر اگر خوب انجام شود تیم هایی که خوب هستند شناخته شده و در لیگ برتر باقی می مانند، تیم هایی هم که مستحق حضور در سطح بالای فوتبال ایران نیستند معرفی می شوند.» مسئول کمیته برگزاری لیگ برتر ادامه داد:« ما کاری نمی توانیم انجام بدهیم، مثلا باید مدارا کنیم که بازی را عقب بیندازیم؟ کمیته انضباطی طبق گزارشی که از ما می گیرد جوانب را بررسی می کند و رای خود را صادر خواهد کرد. ارکان قضایی خوشبختانه مستقل هستند و ما تصمیم گیرنده نیستیم. آنها خودشان مستقل تصمیم نهایی را در مورد پرونده این مسابقه خواهند گرفت.»

مهدی درپایان حرف‌هایش گفت:«این را کمیته انضباطی اعلام خواهد کرد. عدله باشگاه مهم است، به هر حال متخلف جریمه می شود. طبیعتا تعیین نتیجه و جرائم دیگر طبق قانون اعمال خواهد شد.»

تیم پدیده قرار بود امروز در رفسنجان مقابل مس قرار بگیرد اما به دلایلی از سفر به این شهر خودداری کرده است که براساس اخبار رسیده از سازمان لیگ علاوه برجریمه مالی، بازی به سود میزبان این بازی اعلام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->